Jag lever

Jag lever, men just nu har jag bara inget speciellt att skriva om... Kommer snart, lovar. 

Vissa saker kanske DÖDAR mig

Kände för att skriva av mig lite nu!
Igår åkte jag till Alexandra fram emot kvällen. Det var så skönt att komma till ett annat ställe för en gång skull och tänka på annat. Kände mig så tom här hemma, inte ledsen, utan bara tom. Slog en signal till min fina kompis Alexander, så vi drog bort emot honom på kvällen. Kom några till så hade vi en trevlig kväll! Idag har jag och Alexandra bara tagit det lugnt. Somnade nog runt typ 4-5 i natt, men jag är faktiskt inte så farligt trött ändå. Så jag har haft en jättebra dag med henne, färgat hennes hår har vi också gjort :) Hoppas på att resten av veckan blir bra, positiva gänget.

Jag vet inte varför, men jag är ganska förvirrad. Jag kan inte påstå att det är av en dålig anledning, bara så otroligt komplicerat på alla håll. Men jag mår bra, väldigt bra! Men ändå förvirrad, tungt förvirrad. Förrvirrande?


Emmadå

Första dagen på sommarlovet och jag är redan galen. Jag älskar sommarlov, men jag hatar att inte ha något att kämpa för! Vädret är inte så kul, jag är rastlös och har inget speciellt att se fram emot och allt detta resulterar till ett sjukt dåligt humör. Det var längesedan jag var på såhär kasst humör haha.
Hörs när jag är glad, puss!


Avslutning, new step

Vilken underbar dag! Mycket tårar, skratt, galenskaper osv... ;) 
Började med att jag vaknade i morse, var verkligen på svindåligt humör. Kollade mig i spegeln och det första jag såg var mitt kolsvarta hår, men tröstade mig själv snabbt med att färgen börjar gå ur lite. Duschade, lät håret torka, fixade kläder och sånt undertiden, Tonje kom runt halv 8. Skulle fixa håret och sminket på henne, vilket jag gjorde snabbt som tusan. Snälla mamma hämtade oss och körde till kyrkan.
Kyrkan var verkligen känslosam, tänkte på allt och ingenting. Ville verkligen inte att våra älskade nior skulle sluta, men jag inser faktiskt att livet går vidare oavsett vad jag vill.

Efter kyrkan gick vi till skolan igen, spelade något spel, åt glass och godis. Fick våra betyg och jag är väl hyffsat nöjd. Det kan ju alltid bli bättre, ska verkligen kämpa i nian nu! Sa hejdå till alla och gick hem, mina stackars högtalare som vanligtvis inte funkar, funkade idag. Även spotify och allt! Åh, vad jag blev glad. Lyssnade på mina gamla spellistor, flashbacks...

På eftermiddagen tog jag, Greta och Tonje bussen till Grebbestad där vi mötte upp Rebecka, Emma och Alexandra. Fikade lite på Kap Horn och handlade lite grillmat. Gick och kollade på alla fina nior som hade sin avslutningsmiddag och sedan drog oss upp på ett berg och grillade. Mycket fin grillning blev det ;) haha eller inte....
Slutade med att vi satt hemma hos Alexandra istället :D

Dagen har varit blandad känslomässigt, men jag har haft jättekul och detta året avslutas perfekt! Tack för dagen alla fina ♥


Is it worth it?

Så sant som sagt!


Som taget ur mina tankar

Follow Hp Lyrikz for more!


Keep your head up

Okej, jag är verkligen inte på topphumör nu alltså. Högtalarna till min dator har typ kopplats bort och jag är jättekass på allt som har med datorer att göra. Sedan så är mitt hår sjukt mörkt, ska strax in i duschen och försöka få bort lite färg. Gud vad jag tjatar om denna färgen, men de är så galet störande :(
Ska skriva en lång anteckning på mobilen innan jag somnar, så jag får av mig lite tyngd från mina axlar. Ser faktiskt fram emot ett grymt sommarlov nu!


Mörkhårig Emma

Hej. Jag har blivit mörkhårig.

Vet ni vad jag gjorde igår? JO, jag tonade håret MÖRKBRUNT. Kan ju säga att det verkligen blev mörkbrunt också. Blev inte så nöjd, trodde det skulle bli ljusare, men mitt stackars hår sög åt sig ALL FÄRG det kunde få... Så nu ska jag bara vänta på att det blir den rätta bruna färgen istället genom att använda massor med balsam, hårinpackningar och duschar. Tur att det inte var riktigt färg... :-( 

En fördel är dock att jag fick mycket bättre kvalité på håret och att det ser mycket glansigare och friskare ut :-)

Zoomsisters är igång igen!

Nu är det så att jag och Matilda ska starta upp Zoomsisters så smått igen! Men jag kommer vara kvar här också, men blogga mer om mig och mitt liv här. Lite mer personligt liksom. 
På zoomsister kommer det nu mera bli kläder och lite lättare saker! Tror det kan vara bra att ha denna blogg vid sidan om som jag kan skriva av mig om diverse saker på!
Så, en fräsch omstart! Följ Zoomsisters igen ( och självklart mig här... ;) )



Dagen, i stora drag

Hade gjort ett inlägg i morse, med bilder osv från mobilen med det kom tydligen inte upp. Men idag har jag i alla fall varit på min systers student! Hon verkade supernöjd med att ha klarat Natur-linjen och verkade så grymt lättad och glad. Mer bilder kommer såklart. 
I morgon blir det min första riktiga skoldag denna veckan! Det kommer bli en bra helg också känns det som. Långhelg om jag inte minns helt fel för mig och några andra. Så sjukligt härligt. 

Naj, nu väntar sängen snart!
image descriptionimage description

Looking forward to what makes you stronger and more complete

Som taget ur mina tankar.


Vi är grymma!

Nu har jag satt mig till ro och tänkte skriva lite innan jag kryper under täcket.
Jag har haft två helt galna dagar, med show och massor roligt. Kan inte släppa det riktigt, känns så konstigt nu när alla nior går ur. Det känns sjukt tomt redan. Snart går liksom jag i nian, sista året i Tanum som förvisso är väldigt skönt. Jag vill ut och utforska världen. I alla fall min del av Sverige.

Kvälls-showen igår var grym! Allt gick som planerat och vad jag har hört har vi fått mycket beröm om showen. Det ligger massor med klipp på youtube, även det sista när vi gav niorna rosor kom med. Så underbart att göra något bra för dem nu det sista. Plus, så ser jag fram emot ett nytt år på showbiz. Kvällen igår avslutades på bästa tänkbara sett ;) Dock vaknade i morse kollade jag facebook, gänget hade skrivit (ikl läraren) fina texter i vår showbiz-logg. Åh, vill inte :( Denna showen, som en tjej skrev, har på något sett gjort mig lite starkare. Svårt att förklara, det är något speciellt med detta alltså...

Btw, tack för de fina kommentarerna på facebook och bloggen. Det värmer jättemycket, hjärta på er ♥


VI ÄR GRYMMA!!!


Showbiz nu

Nya batterier uppladdade, ska snart gå och möta en kompis. De två sista showena idag och vi är där hela dagen, till kvällen. Åh, vad roligt det ska bli. Är jättepigg och är på toppenhumör! Vill inte att detta ska ta slut alltså :D Och efter första showen, så blir det pizza med bästa gänget!
Duschade för en stund sedan och mitt hår är katastrof, bad hair day. Ska aldrig mer slarva med värmespray. Har kört på värmeshampoo + balsam nu en period plus hårolja. Idag använde jag alla tre grejerna, ska aldrig mer slarva...

Nu ska jag gå! Ha en bra dag :D

You are not with me anymore, i do what i want

Showbiz idag! Så galet roligt, har verkligen längtat till detta alltså. Började i alla fall med ett genrep för mellanstadiet. Genrepet var sådär alltså, men showen för 7orna och halva nian var lite bättre. Ser fram emot de två showerna vi ska göra i morgon, kommer bli hur kul som helst. Och för varje show vi gör, blir det bara bättre och bättre dessutom. SÅ roligt :D  Nu har jag ätit middag med mamma, hade helt slut på energil. Även käkat två chokladbitar, haha socker ♥


Someone told me, you never fall in love.

Gud vad trött jag är! Somnade direkt när jag la mig i gosiga sängen vid 1 i natt. Kvällen och dagen var rolig och mysig, bästa ni :D Kom hem vid 22:15 ungefär, åt middag och såg på tv med mamma. Nu har jag egentligen massor med saker som måste göras idag.

Veckan kommer inte se ut som andra veckor (tack gode gud för det). Ska njuta av varenda minut med vårat awesome showbizgäng. Kommer sakna alla nior tvär mycket...
Måndag - Showbiz
Tisdag - Showbiz
Onsdag - Röd dag?
Torsdag - Student
Fredag - Chill dag?


Gosekusiner ♥

Kläder

Ja, ni ser ju vad det är själva. Behöver väl inte berätta! :D


Hur kan något så stort förvandlas?

Hästintresset, många tror nog att det har svalnat totalt för mig. Men så är inte fallet, nu är längtan till stallet starkare än någonsin. Av någon konstig anledning känner jag bara en stor dragningskraft mot allt som har med djur att göra. Kanske är det för att jag ibland tappar tron på människor. Jag tappar tron på människor, för jag känt mig så borta och sårad av andras känslor mot mig. Många gånger som jag inte dugit precis som jag är. Är det möjligt?
Ibland undrar jag varför jag slutade på klubben, men svaret är ganska klart ändå. Jag hade inte tid och jag trivdes inte för den delen heller, det kan ingen i frågasätta. En del av varför jag slutade, är att jag vill kämpa upp emot mina egna reslutat och jag vill känna att jag har frihet. Så har det blivit i allt jag gör, jag vill ha egna mål och reslutat. Jag vill vara fri och känna att världen vilar på mina egna vingar.
Den senaste perioden i mitt liv har varit en uppbrytelse, jag har lärt mig så otroligt mycket och jag känner mig som en helt ny människa i många sammanhang. Dimman har precis i princip börjat lätta och denna dimma har legat över mina axlar i 6 månader. Det känns skönt, att jag kanske kan bli lite visare och lite klokare med allt detta i bagaget. Att jag har lite extra kraft och lite extra mod. Att jag vågar chansa och vågar ta lite större risker, vågar göra sånt jag aldrig skulle göra (sånt människor aldrig tror att jag skulle kunna göra) och vågar ta egna intiativ. Vara mer positiv liksom. Inget är bättre än ett leende på läpparna och en awesome känsla i kroppen. Inget.



Dagens

Haga gulligt bloggande från Sebbis med :D


Sebbe bloggar:)

Hej på er!:) idag är det jag sebbe som bloggar, jag sitter här med emma olivia och sandra och dampar på svenska lektionen:)) vi hörs elr nåt hejdå;)


RSS 2.0