Jag lovar och jag svär!


När alla säger nej, ska jag säga ja.
När allting går emot, ska jag hålla kvar.
När världen faller ner, är det du och jag.


Blandat

Fysikprovet avklarat, dessutom ett grymt reslutat som jag inte hade förväntat mig! Fysik är verkligen inte min starka sida, så det glädje mig verkligen :D So-provet hade gått smidigt det med, åh vad glad jag blir! Sista provet blir i morgon antar jag som blir orientering.
I morgon väntar orienteringsprovet, sedan showbiz på halvdag. Inga lektioner, så skönt! Sommaren börjar komma och jag längtar, har så mycket för mig som bara måste göras i sommar, med kompisar, nya båten, hästarna och annat döökul. Jag måste ju få ihop allt tillslut, men jag måste också fokusera. Det gör jag, till 100%. Ingen chans i världen att något skulle funkat annars. Så kaotisk har en period varit, jag har helt enkelt inte kunnat kontrollera något. I tystnad liksom. Men nu börjar jag komma tillbaka, mer eller mindre börjar rätt tänkande komma. Sakta men säkert. :D

Showbiz

Haft showbiz hela dagen och ja, det börjar arta sig! Sprang och gjorde ett mattetest, tyckte det var hyffsat lätt och gjorde det på 10-20 minuter. Sedan tillbaka till showbiz och fortsätta öva. SÅ roligt är det, åh :D I morgon är det onsdag, kort dag. Ska försöka att plugga och ta mig till gymmet, har inte varit där på en vecka (!!). Torsdag så orienterar vi med niorna och sedan kör en halvdag på showbiz. Blir grymt, älskar att ha saker att göra!

Nu ska jag plugga en hel del fysik. Har prov i morgon och känner riktigt hur pressen ligger över mina axlar. Ska läsa igenom ALLT och anteckna. Varför är det alltid så himla svårt att bara öppna böckerna, det är så mycket lättare att starta datorn liksom? Fy, nej nu får jag sätta igång.

Pussis!


Konfirmerad!

Igår konfirmerade vi ju oss som sagt! Jag är hur nöjd som helst med dagen, spenderade den med goa människor och min familj hade gjort en jättefin fest efteråt med middag och tårtor som var hur fina som helst! Fick pengar, smycken, skor och annat härligt. En fågel har visslat i mitt öra att det är en present kvar, som jag inte fått av morbror. Spännande haha! Men det viktiga var trots allt att hela släkten kom och att dagen var ELIT. Dagen avslutades med storasyster och hennes pojkvän för ett dopp i Grebbestad. Dock badade inte jag, kände inte för det. Men det var hur mysigt som helst och jag är så glad att det blev så sjukt lyckat :D Tack till alla er som tog er tid att komma, det betyder hur mycket som helst!





Godnatt

Nu ska jag snart sova, är rätt gött trött så det ska bli skönt att sova nu! Har kletat in hårinpackning i håret och fixat naglarna lite. Klockan ringer 8 i morgon.

Sover med en handduk över kuddarna, tänkte ju inte alls på att det blir kladdigt på kuddarna annars...


You think back to what I told you

Vilken dag haha! Förhör på alla lektioner och prov på sista. Inte nog med det har jag mått svindåligt! Feber och ont i halsen. Att den skiten ska komma när man mist behöver det. Gick till skolsköterskan och tog en ibumetin och fortsatte dagen i min vanliga takt trots allt :) Skrev som en galning på so-provet och blev hur stressad som helst när det började röra på sig i klassrummet. Så ja, sista uppgiften kändes slarvig då jag faktiskt inte hade någon tid kvar att skriva på. Skulle kunna skriva flera sidor! Konfa genrep har vi också hunnit med nu efter skolan, tog typ fyra timmar. Men det är de värt! I morgon gäller det, kommer förmodligen upp massor bilder och sånt efter. Ska tvinga på pappa min kamera hehe ;)

Nu är mamma och moster iväg och dukar tror jag, själv har jag precis käkat grillat och ska snart fixa med nagar och lite sånt!

Slänger in en bra låt också!

Strength is my last goodbye, baby!

 

Kändes som det behövdes lite deepshit, så varför inte? :D

Det finns så sjukt mycket som kan dra ner en människa på jorden igen. I mitt fall, har det både varit bra och dåligt. Ibland svävar man högt över molnen, det finns nästan ingen verklighet i det hela. Ni vet, när livet bara är FÖR perfekt, allt är verkligen perfekt. Allt är så galet roligt, inget går fel, man har bra människor runt om sig och allt tickar på! Men mitt inne i allt det perfekta, kommer det en nerförsbacke. Min nerförsbacke har kompenserats med små uppförsbackar, hela tiden egentligen. Alla backar ser olika ut. Men det är inte förrens nu jag faktiskt ser att jag kommit en bra bit på en lång väg och nerförsbackarna bara gjort mig en stor gentjänst. På så kort tid i mitt liv, så har hela livet förändrats på alla håll och kanter. Jag har lärt mig vilka som bryr sig om mig och vilka som inte gör det. Och ja, det låter hur hårt som helst. Men det är den bistra sanningen, i dagens läge. 

Kanske behövde jag detta, jag kanske behövde skakas om ordentligt.



Strength is my last goodbye

image description

 


Trött Emma

Härlig dag idag med! Med rinnande ögon, 1000 nysningar och allmän trötthet har jag ändå klarat dagen rätt bra haha. Ska gå och lägga mig TIDIGT idag. Lär inte få sova så mycket i helgen heller för den delen, konfirmerar mig ju som sagt! Ska bli hur roligt som helst. Men just nu är jag allmänt trött på ALLT, haha allvarligt. Somnade när jag kom hem, åt något som gav snabb energi då jag mådde skitdåligt! Men nu är det bättre, fortfarande så grymt trött. Provade nyss klänningen plus skorna tillsammans, varför blir jag aldrig nöjd? Det måste vara någon sån där "tjej grej" att man aldrig blir helt hundra procent nöjd. Som om jag inte redan är trött?

För att muntra upp mig själv lite mer, ska jag plugga nu... Like a baws!!!

 


Worth it

If it's worth the risk, then take the fall.


Härlig dag! :D

Vilken härlig dag! Älskar att få skriva den rubriken :D Kort dag i skolan, började med sexualkunskap, sedan SO som gick smidigt. Pluggade med Sara och såg på någon film om djur i öknen...? Sedan gick vi tjejer och åt, efter det ut i solen och sola på pingisbordet. Sånglektioner och efter det drog jag och Olivia, la oss i gräset en stund... Käkade pizza, köpte glass och la oss i gräset yttligare några timmar. Pratade en massor osv, så skönt att bara snacka av sig om allt. Nu har jag pluggat och lite sånt, sjukt skönt att bli av med det också! :) 

Hoppas på toppenväder i morgon också, wohoooo!


Underbart

Solen lyser, jag är på humör och allt känns bra! Vart med fina människor hela dagen, skrattat, vart ute i solen och så! Vädret är underbart. Det har verkligen givit mitt humör en rejäl rusch uppåt! Orienterade med Olivia i morse och hela hon gör mig på bra humör. Orienteringen gick superduper. Sedan engelska, fick gå efter en text då jag redan hade gjort en redovisning för Marie. Franskan var också skön då vi fick gå typ 30 min tidigare efter vi sett klart på en film. Blev genast ut i solen med Greta. Efter det var det bild, satt ute i solen och ritade där med! Ganska skön dag med andra ord :D

Livet tickar förövrigt på. Jag fokuserar på att vara glad och lycklig och bara bli starkare på alla sett och vis. Visst, det kräver mycket mod att gå emot sina egna gränser ibland, det gör det för oss alla. Men jag vet att det lönar sig i slutändan. Därför börjar jag här och nu, livet är inte långt nog för att vänta!

Update later on ♥


Next

Kom nyss hem ifrån Torp! Det var inte mycket folk alls, vilket var så otroligt skönt. Fick med mig det jag skulle, plus en snygg ring! Snälla mamma ♥ Vad hade jag gjort utan henne allvarligt talat? Nu väntar en j*vla massa plugg... Sedan ska jag sova, så trött och hoppas inte på att bli sjuk nu liksom.

Old times, och jag ser fram emot new times ;)


Bilen på väg...

Efter en lång dag i skolan drar jag, mamma och 'morfar' till torp. Direkt efter skolan ringde mamma och ville att jag skulle testa en jacka som jag ska ha på konfirmationen. Så den ska köpas och nu är vi på väg till Torp för att köpa skor :) har bytt om till shorts också, sommar <3


Hemma

Äntligen hemma! Så himla skönt att komma hem efter ett långt läger, men jag kommer sakna det. Bra läger, med bra människor. Vi konfirmerar oss till helgen och allt har verkligen KÖRT - I - HOP - SIG. Haha gud, denna veckan har jag i alla fall att göra... Två prov, franska och engelska läxa, måste köpa skor och någon jacka, genrep, träning, fixa med allt annat på samma gång. Hur ska detta gå? Alltså jag vet inte själv eheee :o Men som vanligt löser det sig! Jag har i förövrigt tattat runt hela helgen osminkad i fula mjukiskläder. Men gud så skööönt att slippa bry sig, ingen brydde sig på det sättet heller. Härligt! :D

Nu ska jag käka, sen sova! 

Men tack för ett bra läger, alla serious talks och skratt :D


What am i fight for

Vaknade vid 11 och har haft fullt upp ända tills nu! Har packat två väskor, ringt mamma typ 100 gånger, snackat i telefon, duschat, planerat och sånt. Sjukt vad mycket jag ska ha med mig, är det bara jag som är sån? Hela garderoben skulle få åkt med om jag hade haft plats i väskan...

Ha en bra helg! Pussis ♥



Som aldrig förr

Ligger på golvet med benen upp i sängen. Hur kom jag hit egentligen, är helt utmattad i kroppen och huvudet! Skulle träna med mamma förut, men orkade inget alls, satt bara och kollade på. Haha nu har jag snackat om oviktigt tillräckligt... ;)

Pussis <3


Tell me what you want to hear

Dagen startade faktiskt oväntat. Men jag tror detta är bra för mig, jag är på väg att bli en så mycket starkare människa på alla håll. Ska lära mig allt det som behövs och fortsätta vara en positiv och glad människa! Det är ju ingen direkt hemlighet att de senaste dagarna har varit jobbiga, hela livet har bara fuckat upp sig totalt med en himla massor saker. En j*vla röra helt enkelt. Ska klistra på ett leende och backa upp mig själv, för jag vet att jag behöver det så himla mycket innerst inne. VERKLIGEN. Start all over, börja om från ETT och bara... köra. Men tackar en än gång mina fina bruds & pöjks för ni är världsbäst ♥

I morgon är det KONFALÄGER! Så himla kul ska det bli och jag har bestämt mig för att detta ska bli ett bra läger. Ett riktigt bra sådant ;) Långt är det också!



Curly hair

 

Försökte mig nyss på att locka håret och tänkte att jag kanskeeee kunde testa lockigt hår till skolan. Kan ju inte påstå att det blev speciellt bra.... Men det är sjukt snyggt med lite halvlockigt hår! Sedan får det gärna se lite operfekt ut, snyggt!

Här ser ni ju mitt resultat haha.

 


Respect

En rent ut sagt en jävligt jobbig dag. Är ganska tom för stunden på det mesta. Men jag insåg verkligen att jag har folk som verkligen bryr sig om mig runt om, det betyder så himla mycket. Ni bankade lite vett i mig så jag i alla fall kunde bli lite trevlig och torka tårarna. Nu ska jag se framåt, gå nya vägar och lära mig ett och annat. Det är mycket nu, men jag har så mycket att se fram emot! Får tänka positivt och klistra på ett leende på läpparna, det kan inte regna föralltid. Hjärta på er bruds och pöjks, respekt till er ♥

Passar bra, låten förklarar ;)

 

 



I'm not gonna break


Flashback

Satt nyss och kollade igenom en hel del gamla inlägg på förra bloggen från när jag mådde som sämst. Tårarna vill tränga fram, dels för jag inser själv hur mycket stryka jag har lyckats samla åt mig. Lyckats. Mitt i allt. Sedan finns det några speciella personer som jag vill tacka så oerhört mycket och believe me, ni har hjälpt mig mest av allt. Ni vet vilka ni är ♥


Kommer så väl ihåg denna texten, tårarna rann när jag läste den. Av lycka :D



11 & 12 maj

10 maj - Två bättre dagar måste jag säga! Igår skrev jag ju lite, förresten när jag kom hem igår kväll och det låg lite nya kläder på min säng som snälla mamma köpt. Hade tagit kort på det - men glömde självklart att blogga om det, vilket jag för en gång skull tänkte göra. Blev jätteglad för det i alla fall! Sedan spenderades kvällen i soffan, såg på en dokumentär om unga mammor. Den yngsta var fjorton år och gravid. Fick sitt första barn i femton års ålder...
Efter det förhörde mamma mig på kartplugg och efter det stupade jag i säng!

11 maj - Vaknade halv åtta i morse av att mamma inte hade väckt mig. Brukar vanligtvis gå upp halv sju då jag är så otroligt trött och seg på morgonen. Vaknar INTE om jag inte får duscha så tidigt. Sprang direkt ut till mamma och nästan skrek att hon inte väckt mig. Stressad och sur slängde fram kläder och duschade + fixade mig på en halvtimma. Brukar aldrig gå så snabbt! Men humöret gick uppåt under dagen. Kartförhöret gick prima - alla rätt. Efter skolan drog vi mot konfan, lekte och åt. Sedan gick jag hem och vidare för att vara med folk. Gud vad roligt det var, störda vi :D Längesedan jag skrattade sådär mycket!

Lite slarvigt skrivet inlägg, men jag är så trött och skrev detta inlägget i sömnen typ haha.
Nu blir det sängen, puss ♥


Hem

Sitter på bussen på väg hem nu. Var med en fin människa efter skolan, sedan gick jag till Samuel och Moa (fint par :D). Så, hem - käka - plugga.


Hårolja

Snackade lite om hårolja förut osv. Jag är inte sådär jättemycket för hårprodukter mer än värmeskydd och på sin höjd hårspray. Men denna var faktiskt riktigt bra och relativt billig! Tog jättelite olja i håret i morse för jag inte ville att det skulle bli fett och äckligt, men de lilla jag tog funkade galet bra och gick in fint. Så, ett klart budgettips! :)


9 maj

Skolan idag har varit rätt bra. Ganska lugna lektioner, sköönt. Jag fick som sagt flipp i morse. Mitt hår stod åt ALLA håll! Ingen chans i världen att det ens skulle funka att platta ner det. Så ja, satte upp det i en knut. Orkade inte lägga energi på just det. Mamma köpte nån olja man ska ha i håret i längderna, ska testa den ett tag nu och se om det blir någon skillnad.
Nu väntar so plugg och franska... Har prov i morgon och läxförhör på fredag. Ska sätta igång direkt nu.

Puss :)


Flipp

Fick flippen nu på morgonen! Mitt hår ser ut som en rishög idag, satte upp det i en knut och det ser lika risigt ut där :( aja, ska gå till skolan nu. Bäst att rappa på.


Move on, life isn't waiting!

Som taget ut ur mina tankar om jag ska vara ärlig. Varför tänka på något som inte går att ändra på? Gå vidare, life isn't waiting liksom ♥

Ska upprepa orden varenda dag när jag vaknar och varenda gång jag somnar.


Emma, get a life

Vilken dag, upp och ner med humöret 24/7! Orkar inte med att vara jag ibland, känns som om hela världen går efter en sak och det gör så ont. Blir så irriterad på mig själv stundtals. Emma, get a life. Så är det ibland, mänskligt. Förövrigt går allt bra, fick reda på en sak och då lättade typ 500kg från axlarna, så galet skönt och blev as glad. Dagen har väl rullat på som vanligt, måndagar och tisdagar är nog de mest otaggande dagarna på hela veckan. Förut ville jag INTE ha helg, älskade att vara i skolan och hade anledningar för det. Nu LÄNGTAR jag till helgen...

Funderar förresten starkt på att klippa mig, eller jag behöver klippa mig. Behöver lite förändring nu! Toppa bort det slitna, sedan slinga i kanske lite blonda slingor. Skulle varit något alltså! Något annourlunda men ändå snyggt och passande. Måste göras :)


Snyggt!

Tycker det är hur snyggt som helst när man har lite längd på håret och det inte ser så perfekt ut. Uppsatt i flätor, knutar, toffsar eller bara utsläppt och nästan trassligt hår med lite lockar, fall, eller bara väldigt rakt.
Sjuktligt snyggt ♥
Tumblr_m2bctlx12y1qb88xqo1_500_largeBlack-and-white-braid-girl-hair-photography-favim.com-355266_largeTumblr_m3o1p5pcr31r0tuiho1_400_large286049013801715342_0fz5vhcw_c_large
Bilder: http://weheartit.com

Om du älskar något, släpp det fritt

Vilken seg dag i skolan! Kan bero på att jag somnade sent i natt för jag var så himla pigg. Vaknade dock inte lika pigg... Men nu är den värsta dagen på veckan gjord, måndagar är så otaggande :( Nu när jag kom hem åt jag med mamma, sedan ville hon till gymmet och börja träna. Så jag hängde på. Fick även två solningar av mamma, så jag solade en 10-minutare idag. Nu ska jag plugga, checka blondinskämt till en sketch och sen chilla på livet! :D 



This is the part of me

This is the part of me that you're never gonna ever take away from me.


På väg hem

Är på väg hem från gymmet nu. Första gången jag tränar helt ensam, men det gick bra! Solade innan, har aldrig gjort det förr, men det kändes bra. Hade inget smink mer än mascara så huden började ta färg i ansiktet. Sommarfräknarna börjar komma haha :p
Nu väntar massor med franskaplugg :(

Puss


Våga att känna smärta, då vet du att du lever

Dagen har varit grym! Mamma väckte mig kvart över nio, gick upp och åt världens godaste frukost. Dvs den ända GODA yoghurten som finns, sedan med färska hallon och sånt nice! Hoppade i duschen och väntade på Rebecka, som försov sig. Men vi hann med bussen till Grebbestad ändå. Kollade på deras konfirmation, duktiga! Längtar en hel del till vår konfirmation nu. Sen pratade vi lite med dom som konfirmerat sig, gick till bussen och sedan åkte hem. Var meningen att vi skulle sola och träna, men gymmet hann stänga innan vi ens hade kommit iväg. Så den planen var rätt förstörd! Men i alla fall, så gjorde vi annat. HAHA gud, mamma blev nog rätt gött trött på mig... ;)


Knäppte några kort på min fina vän förut också!

Sitter och...

Gud vad masigt. Hade skrivit ett ganska långt inlägg om vad som händer idag och så. Men då vill inte appen fungera, så jag kopierar texten och gör om allt. Men då vill inte den kopierade texten funka? Okej... Gör ETT till försök, sen skiter jag i denna blogg.se appen...

Sitter och väntar på Rebecka som snart kommer! Vi ska på grebbestads konfirmation, sen gymmet och träna eller sola. Vill väldigt gärna få lite färg nu till min konfirmation om 3 veckor. Känns lite sådär att behöva vara likblek till en vit klänning... Men får se vad det blir av detta :D

Förresten, dry shampoot på sista bilden blev en överraskning. Luktar galet gott och ger struktur på håret. Har samma shampoo också, grymt :D


Who says you're not perfect

Vilken dag, allt går ett i ett nu. Men jag gillar det. Funkar bra för mig! Dagen började med svenska, bakade kladdkaka med Rebecka, Mattias, Anton och Jakob. Okej, det gick sådär... Blev en rinnande smet, konstigt nog blev allas sjukt rinniga och så haha :o Sedan fortsatte dagen med engelska, gjorde min redovisning på Walk Of Fame vilket gick över förväntan okej. Hade inte tränat något speciellt. Har en redovisning på engelska kvar för Marie, sen är det klart. Så skönt! Känns mycket nu i skolan, eller för min del i alla fall. Finns så sjukt mycket jag vill hinna med, skjuter upp saker för att hinna med annat. Måste få lite andrum också, det är viktigt! Men jag ska inte klaga, älskar att ha och göra! :D

Nu har jag ätit och funderar på att gå till gymmet och springa lite, får se hur jag gör med det. Har franskaprov till veckan, måste egentligen redan börja plugga på det....

Snackat tillräckligt nu, ha en grym helg :D


So hard i try

I'm not telling you it is going to be easy, i'm telling you its going to be worth it.

Underbart väder!

Hemkommen från skolan nu, har aldrig jobbat så effektivt på showbiz som jag gjorde idag! Känns bra att börja komma in i allt till i allafall 80%. Sedan är det ju SOL och varmt också. Underbart, ska strax ut i solen och plugga hade jag tänkt mig! Är på much better humör än i morse då jag knappt orkade ta på mig lite mascara, kände inte för något. Men nu är det löst, dagen fortsätter och humöret är på topp! :D


Dagens

Tog på mig lite mascara till detta, de får räcka :)


When...


True :D


Chillar på livet

Har tränat ett rejält träningspass på gymmet och nu ligger vi i gräset och tar det lugnt i solen :D


Sverige visar the stolthet

Haha jag orkar inte, swedish truth! :D

Liseberg ♥

Härlig dag på Liseberg måste jag säga haha! Drog runt med Jacob och Felicia, störda ;) Men det var hur kul som helst. Förvånade mig själv med att åka Atmosfear, åkte typ uppskjutet och sånt jag aldrig vågat åka. Men det var hur kul som helst! Kom hem typ kvart i 1, i natt. Tog fel jacka igår också, trodde det typ skulle börja regna eller nått, så jag tog vinterjackan. Men nej, det var typ 20+ och hur äckligt varmt som helst... Värd dag i alla fall!
Sedan avslutade vi dagen med Parishjulet, hur fint som helst var det! :D

Nu ska jag ut och sola lite, sedan duscha och göra i ordning mig. Sol ♥

RSS 2.0