Lista

Hittade en såkallad "lära känna mig" lista, har inget annat att skriva om :)


Namn: 
Emma :)

Smeknamn: Inget speciellt

Låt du lyssnar på när du är ledsen: Avril Lavinge - Keep holdning on

Beroende av: Jakob ♥

Vad tror folk om dig? Har inte frågat, hm..

Stämmer det? Ja

Låt du älskar? La ut den på bloggen förut, men P!ink - Try, den är underbar och peppande!

Vad får du oftast komplimanger för? Vet inte, mina ögonfransar kanske, haha?

Vad säger du för att imponera på folk? Ingen aning! :o

Hur imponerar man på dig? Genom att vara stark, försöka om och om igen!

Brukar du skratta för dig själv? Haha alltid... ;)

Vad står det i ditt senaste inkomna sms? "Ah bra! Okeej :) <3"

Var bor du? Bohuslän

Trivs du där? Ja, fast går väl i perioder! Är lite periodare av mig :)

Äger du några converse? Ja, älskar converse! Favoriterna på sommaren :)

Sprit, vin, cider eller öl? Cider

Brukar du bli för full? Aldrig full.

Är du allergisk mot något? Potatismos..

Hur brukar du svara i mobilen? "Aa det är Emma!" eller "Hej det är Emma!" eller bara "Emma"

Antal timmars sömn per natt? 8?

Brukar du komma i tid? Ja :)

När mår du bra? När det är en bra dag, fina människor, pojkvännen nära. Ja, allt som får mig att må bra helt enkelt!

Får dig arg? Orättvisa, när jag inte förstår mig på något, finns väl massor man kan reagera på. Oftast inga småsaker, så lätt får det inte gå! :)

När blev du fotad sist? Month ago!

Hur känner du dig nu? Trött

 

You've gotta get up and try try try

Grymma P!nk, ball brud med jäkligt bra texter! Inspirerande och iallafall jag relaterar, grymt som sagt :D

But just because it burns

Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try

Sleeping with the lights on

Måndagsmorgon, denna måndagsmorgonen kändes inte lika tung som den brukar. Vet faktiskt inte varför, kan bero på att jag och Sandra är i fiket hela dagen i dag istället. Annars brukar måndagar vara pain in the ass rent ut sagt, haha! Har precis käkat en snabb frukost framför datorn och ska gå till skolan om, fem - tio minuter :) 

Plockar fram gott måndagshumör med Danny Saucedo - Delirious ♥

Standard sunday

Helgen har varit välbehövd och mysig! Så härliga människor jag har runt om mig, blir helt varm bara av att tänka på det! Nu har Jakob åkt hem och jagf saknar honom redan. Det blir alltid så tomt. Söndag.. Standard. Men vi alla har en ny vecka framför oss nu!

Helgen har bestått av:
* Fredag - Shopping med Sandra + träffade pappa en sväng :D
* Fredag - Mys med mammis!
* Lördag - Sovmorgon + älskling!
* Lördag - Mys med film all day long med älskling ♥


I’ll live for you, I’ll breathe for you ♥

Pojkvän, soulmate, prins ♥
 

Shine bright like a diamond

Lång dag, verkligen! Det som gjort den extra jobbig var att jag har varit koncentrerad på ALLA lektioner, med lite mat i magen dessutom vilket resulterar i en ganska så avslagen Emma lite senare på dagen. Franskan är ett MÅSTE att förstå nu. Blir galen på mig själv :( 
I övrigt händer väl inte speciellt mycket just nu, har nästan ingenting att skriva. Men iallafall så längtar jag som sagt till jul nu. 34 dagar kvar till julafton idag, skönt, ellerhur? :) Vill ha lov nu, nu, nuuuu.

Saknar ♥

Monday keep telling me to stay in bed

Måndag igen och damn vad osugen jag var på det i morse! Ställde om klockan och somnade om istället och vaknade en halvtimma senare. Dra mig vad skönt det var, ska fortsätta att gå upp senare! Dagen har rullat på, dock ganska mycket plugg de kommande veckorna känns det som. Fysikprovet vi har i morgon skulle tydligen vara ganska så kämpigt? Fysik är ju ganska svårt också, så jag är typ väldigt otaggad haha. Men jag ska dra upp böckerna nu och sammafatta ALLT jag är osäker på, dutti :)

Åh, saknar sommaren! Värme och nästan inga måsten :) 

Instachallange 4

Dag 4 - Family pet

Monday

;)

Instachallange 3

Dag 3 - Something new
Hade beställt denna blus/tröja för typ... Flera månader sedan som kom för någon vecka sedan. Haha om jag ska vara ärlig hittade jag ingenting annat att lägga upp på "something new" ;)

Instachallange 2

Dag 2 - Makes you smile :D

Instachallange



Började med en Instachallange idag på instagram som jag tänkte fullförlja på bloggen också, med take på att man typ kan importera bilderna från instagram nu. Anledningen var egentligen att jag sällan lägger upp bilder och är så damn tråkig som sällan gör sånt här haha :D 

emmaelinlouise @ instagram :)

1. Old picture of me - Klass 7

Thumbs up!


Babblar bah

Har kikat igenom lite gamla inlägg från sjuan och åttan. Damn vad jag utvecklats innuti mig, när jag läser inläggen kommer jag ihåg dagarna jag varit med om. Känner igen mig själv, men jag märker att förändringen, skillnaden. Rätt fräckt, ångrar inte att jag bloggat mig genom hela min högstadietid. Tycker bara det är ballt att kunna kolla tillbaka på vad man gjorde för 2,5 år sedan! Sedan så är det skönt att veta att jag lärt mig mycket på vägen till där jag är nu! :) Tiden rullar och det är skönt! För den delen är jag väldigt glad över att ha finaste killen vid min sida, som jag älskar över allt annat ♥
 

Vem har flätat kronan, av strå omkring din panna

Nu längtar jag till julen, redan börjat med julmusiken som är så mysig!! Hihi vill bara ha masssssssor med snö ute, ljusstakar i fönstren, julmat, min pojkvän bredvid mig och exakt allt annat som hör till. Älskar julen och tycker den ska firas ordentligt. Saknar på flera sätt julen från när jag var liten, den var speciell :D

Tanums Lucian 2011
 

Onsdagsmorgon

Godmorgon! 
Galet vad trött jag är idag, ögonen vill bara slockna haha. Skulle haft fysik prov igår men det var så sjukt tur att vi inte hade det. Kände mig inte säker på någonting, men boken sitter typ klistrad i ansiktet på mig varenda dag nu efter skolan. Dels för att Lotta sa att vi inte ska behöva plugga på helgen nu, för att vi måste ha en paus mitt i all stress. Paus, det behövs!!

Nu sprang tiden iväg. Nu är det snart dags att dra sig mot skolan! Kort dag, sköööööönt :) 

Godnatt

Hoppas alla haft en underbar helg! Börjar gå mot vinter ute, har inget emot det. Längtar till jul nu, lov och bara massvis med mys. Äta sig till en boll av all mat och godis är typ höjdpunkten haha ;) Men förra veckan var i alla fall helt okej, lite sådär halvtrög måste jag säga och kanske lite smått deppigt vissa stunder. Men visst, livet kan faktiskt inte vara på topp hela tiden och det måste bara lilla Emmapemma förstå!! Har märkt att jag är en sådan person som bara vill att allt ska rullarullarulla, att saker ska gå framåt hela tiden. Bra på vissa sätt, men det finns också nackdelar med det - som med allt annat! Men helgen satt där den skulle, skönt! :) 

Nu är det snart sängen som gäller, upp till skolan i morgon var det ju! 
I morgon är det 3 härliga månader med min fina Jakob också för den delen ♥

Bästa

Robin Stjernberg – On My Mind
Lyssnar på den låten 24/7 just nu, underbar! :D
 
Ha förresten en grym torsdag! Snart helg igen, love.

I am gonna love you

Måndag idag, seg kan man lugnt säga... Men det har funkat. Fick reda på lite betyg och sånt och det märks att allt kör igång direkt från dag ett :o Ska bli skönt att dra upp so-böckerna strax, vill bara få alla prov och läxor gjorda nu sedan ta ett långt lov igen, tack. Skönt det skulle varit! Men veckan rullar iallafall på, det blev började bli mörkt vid 3 idag. Alltså fattar ni, det är snart juuuuul!! Jag älskar jul, så mysigt :D
Nu ska jag börja plugga, wish me luck... :( 

Ni får en bild på min fina syster från vår shoppingrunda i Göteborg, miss her ♥

Jag vet att jag lovade att köra på, men ibland känns det bara som det inte kommer gå


Uppdatering ;-)

Hej bloggen! 
Hoppas det finns några trogna själar kvar här. Jag har kollat in i bloggen kanske... 50 gånger. Tänkt varenda gång att jag ska göra ett inlägg om allt roligt som hänt det senaste. Men nej, så har det självklart inte blivit. Jag har iallafall umgåts med min pojkvän, vart på fest, ätit godis, ätit ännu mer godis, träffat syster, praoat, spelat match med distriktlaget, ja. Det har hänt rätt myckt alltså, mycket roligt! Men jag är otroligt otaggad på att komma tillbaka till skolan. Har haft två underbara veckor - utan skolan. Söndagsångest, kan man väl säga... :( Känns som att det är tusen år tills det är lov igen, fast det är de ju inte. Bara lite veckor som ska igenom först, fulla av prov, plugg och skratt. Bara måndag och tisdag får gå så brukar veckan rulla på rätt bra. Sen är jag fifteen(!!) födelsedagar, jul, nyår. Femton = moped! 

Får se när jag kollar in här igen, snart blir det såklart! :) 

RSS 2.0